Ammattikeittiö

Fazer Yosa tuo markkinoille innovatiivisen kaurapohjaisen ruuanvalmistustuotteen

Fazer Lifestyle Foods vastaa kuluttajakysyntään tuomalla markkinoille täysin uudenlaisen kauratuotteen: ruuanvalmistukseen ja sellaisenaan syötäväksi tarkoitettu Fazer Yosa Kaurapala on runsasproteiininen kaurainnovaatio, jolle on haettu patenttia.


Fazer Yosa -tuotevalikoima koostuu herkullisista kaurapohjaisista tuotteista, jotka sopivat käytettäviksi monipuolisesti aamusta iltaan. Uutuustuotteen avulla Fazer Lifestyle Foods laajentaa tarjoamaansa kasvipohjaisten proteiinien kategoriaan. Fazer Yosa Kaurapala löytyy kauppojen kylmähyllystä helmikuussa 2019.

Fazer Yosa Kaurapala Maustamaton, 160 g ja Fazer Yosa Kaurapala Yrtit, 160 g

Kaurapalaa voi käyttää juuston, tofun tai minkä tahansa proteiinituotteen tavoin monipuolisesti ruuanvalmistuksessa, esimerkiksi sellaisenaan kylmänä salaateissa tai kypsennettynä wokeissa tai uuniruuissa.

Kaurapala on nimensä mukaisesti pakattuna yhtenä palana, josta voi kuutioida sopivan kokoisia paloja tarpeen mukaan. Kaurapala sopii myös siivutettavaksi juustohöylällä ja käytettäväksi kuten juusto tai leikkele leivän päällä.

Uutuustuotteet ovat runsasproteiinisia (15 g/100 g) ja ne sisältävät rasvaa 8 g/100 g ja suolaa 1,2 g/100 g. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty herneproteiinia. Kaurapalasta on kaksi makuvaihtoehtoa: Fazer Yosa Kaurapala Maustamaton ja Fazer Yosa Kaurapala Yrtit, jossa yrtteinä on käytetty mm. oreganoa ja basilikaa. Kaurainnovaatiolle on myönnetty Suomen Sydänliiton hallinnoima Sydänmerkki merkkinä siitä, että tuote on parempi valinta kategoriassaan.

#fazeryosa ja #weknowoats
http://www.fazer.fi/yosa ja uutuus http://fazer.fi/kaurapala