Ammattikeittiö

Reilun kaupan juhlavuosi

Tänä vuonna Reilu kauppa Suomessa juhlii 20:ntä upeaa ja vaikuttavaa toimintavuottaan. Yksi juhlavuoden tärkeistä tapahtumista on 27.3.2019 Helsingin Nosturissa järjestettävät Reilun kauppa 20 vuotta -messut.


Messuilla jälleenmyyjät, horeca, julkinen sektori sekä Reilun kaupan parissa vaikuttavat toimijat pääsevät tutustumaan Suomen markkinoilla oleviin Reilu kauppa -sertifioituihin tuotteisiin sekä niiden tuottajiin.


Lisäksi Nosturin tapahtuma kutsuu osallistujiaan nauttimaan rennosta trooppisesta ilmapiiristä, verkostoitumaan ja päivittämään tietouttaan Reilusta kaupasta ja vastuullisesta tuotannosta.


Messuohjelmassa on myös eturivin artistien esityksiä ja kolme korkeatasoista paneelia, joiden aiheina ovat brändin vastuullisuus ja vastuullisuus osana työntekijäkokemusta; kolmantena on ajankohtainen vaalipaneeli.


Tervetuloa!