Ammattikeittiö

Greendeli – uusi laatubrändi take away -ruokaan

Nykykuluttajan makuhermoihin osuva Greendeli-tuoteperhe tulee toukokuussa myyntiin vähittäiskaupoissa ja take away -myymälöissä kautta maan. Take away -tuotteiden suosio kasvaa jatkuvasti sekä Suomessa että kansainvälisesti, ja kuluttajat toivovat tuoteryhmältä entistäkin terveellisempiä, maistuvia vaihtoehtoja.

Greendeli-tuotteiden laadun takaavat niiden valmistajat, Suomen suurin pilkottujen hedelmien ja kasvisten toimittaja Salico Oy sekä tunnettu take away -valmistaja Greendeli Oy. Yritykset kuuluvat Greenfood-konserniin.

– Vähittäiskaupasta on puuttunut laadukas laajan valikoiman take away -tuotemerkki. Greendeli-tuoteperheen ideana on helpottaa kuluttajien elämää aidosti herkullisilla mukaan otettavilla tuotteilla, suosituista klassikoista aina kansainvälisten ruokatrendien raikkaisiin makuyhdistelmiin. Uusi tuotesarja on helppo löytää kaupasta, sillä se on rakennettu hyllyyn kokonaisuudeksi, joka erottuu kuluttajan silmään jopa 10 metrin päästä, markkinointipäällikkö Tiina Korpiaho Salicon ja Greendelin markkinoinnista kertoo.

Suomalaiset Greendeli-tuotteet valmistetaan Helsingin Kivikossa ja Lahden Villähteellä.

Makumatkailu, laatu ja helppous keskiössä

Uusi Greendeli-tuotevalikoima sisältää maukkaita salaattiaterioita, minisalaatteja, wrappejä ja patonkeja, runsaita kolmioleipiä sekä raikkaita hedelmä- ja vihannesvälipaloja ja jogurtteja. Esimerkkejä suomalaisten kuluttajien toiveisiin sovitetusta makumaailmasta ovat välimerelliset ja thai-maut tai raikkaan tuoreet hedelmät sekä vihannekset dippikastikkeella. Leipätuotteiden makuvalikoima on erityisen laaja ulottuen loimu- ja savulohesta broileriin sekä paahtopaistiin. Suositut wrapit ilahduttavat niin kanan, häränlihan kuin vegenkin ystäviä; tuotteiden makuja syventävät esimerkiksi feta, avokado, teriyaki ja chili.

– Käytämme aina korkealaatuisia sekä mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita. Kaikki leipämme tulevat Lahden Villähteen paikallisleipomoista. Pakkauksemme ovat täysin kierrätettäviä, ja muovipakkauksista jo yli 75 % on kierrätettyä muovia, Korpiaho taustoittaa.

Ruokailulta toivotaan joustavuutta

Take away on nopea ja kätevä vaihtoehto terveelliseen syömiseen. Ruokailijoista löytyy niin aamiaista tai välipalaa metsästäviä nuoria, työlounastajia, treeneistään palaavia kuntoilijoita kuin muutenkin liikekannalla olevaa väkeä. Take away on yhä useammin vaihtoehto myös kotiruokailuun.

Greendeli tarjoaa aidosti maukkaita vaihtoehtoja nopeaan ja helppoon syömiseen. Kuluttajien toiveita luvataan kuunnella herkällä korvalla myös jatkossa, sillä tuotemerkki aikoo herättää kuluttajien kiinnostuksen ja ruokahalun toistuvasti.

Greendeli-tuotteet ovat myynnissä valtakunnallisesti vähittäiskaupoissa, liikennemyymälöissä, R-kioskeilla sekä ruoan verkkokaupoissa.

Lisätiedot

Markkinointipäällikkö Tiina Korpiaho, puh. 044 5525 705, tiina.korpiaho@salico.fi
www.greendeli.fi