Ammattikeittiö

Mestari, tikusta asiaa!

Pohjois-Pohjanmaalla valmistetaan kotimaisesta perunasta tehtyjä jokaiseen makuun ja annokseen sopivia ranskanperunoita. Halusit sitten ohutta tai paksua, kuorella tai ilman. Poimutettua tai sileää.

Tuotteiden laadukas raaka-aine tulee omien sopimusviljelijöiden lähitiloilta, joissa kasvatetaan perunaa ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Tasainen laatu ja hyvä maku ovat asioita, joista ei tingitä koskaan.

Mestarin pakasteperunat kuoritaan, leikataan muotoonsa ja esikeitetään vedessä. Tämän jälkeen perunoiden pinta kuivataan ja ne käytetään nopeasti kuumassa sertifioidussa kasviöljyssä. Juuri välikuivauksen ansioista jää kasviöljy perunan pinnalle, mikä saa aikaan perunaan rapean kuoren ja mehukkaan maun.

Kokeile vaikka uutuustuotetta Mestari Kymppi mm tikkuperunaa! Kymppi on 10 mm leikkauksella, sileä, kuoreton rypsiöljyssä valmistettu uutuus. Tai jos haluat tarjoilla rapeaa kuorellista tikkuperunaa, on Mestari kuorellinen maalaisranskalainen loistava valinta. Tai miten olisi Tuhti tikkuperuna 12 mm paksu, jossa on näköä, kokoa ja taatusti makua.

Makkaraperunat ja grillilautanen suorastaan huutavat seurakseen iki-ihanat suosikit: Mestari ranskanperuna poimutetun tai sileän Mestari tikkuperunan. Fiinimpiin tarjoiluihin sopii loistavasti puikulasta valmistettu Mestari puikula maalaisranskanperuna, joka kätkee rapean kuorensa alle ainutlaatuisen, pehmeän ja manteliaromisen maun.

Löydä oma suosikkisi Mestari ranskanperunoista!

Lisätietoja tuotteista:

Miia Kopsala
+358 (0)40 517 2300 / miia.kopsala@pohjolanperuna.fi

Juha Moilanen
+358 (0)50 313 8943 / juha.moilanen@pohjolanperuna.fi

www.mestariperunat.fi