Ammattikeittiö

Pieksämäellä toimiva Pesutekno Oy on valmistanut korkealaatuisia desinfioivia teollisuuspesukoneita jo yli 30 vuoden ajan

Kaiken toimintamme ja tuotesuunnittelun lähtökohtana on ratkaisujen löytäminen asiakaskunnan tarpeisiin. Konemallistomme kattaa niin suurkeittiösektorin, valmisruokateollisuuden, kalajalostamoiden , lihaleikkaamojen kuin myös suurteollisuuden erilaiset pesutarpeet.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vankkarunkoiset ja pitkäkäyttöiset pesukoneemme ovat saavuttaneet maailmanlaajuisen maineen ja luottamuksen valtaosan tuotannostamme suuntautuessa vientimarkkinoille. Peruskonemalliemme lisäksi pystymme myös räätälöimään tuotteita asiakkaiden erityisvaatimusten mukaisesti.

Tuhti S

Uusin standardikoneemme on lähinnä ammattikeittiösektorille suunnattu desinfioiva TUHTI S  –malli, jonka pesutulos noudattelee samaa täydellisyyttä kuin muidenkin konemalliemme kohdalla on asian laita, mutta mitoiltaan kompaktina se on helppo sijoittaa erilaisiin ympäristöihin.

Koneen helppokäyttöisyyttä lisää muissa malleissamme käytössä olevan digitaalisen käyttäjäpäätteen korvaaminen manuaalisilla vääntökytkimillä, joilla voidaan valita haluttu ohjelma sekä käynnistää pesu. Keittiösektorin lisäksi kone soveltuu myös lukuisiin muihin ympäristöihin, joissa kertapesutarve on pienehkö.

Suuremmissa konemalleissamme on asennettuna kosketinnäyttö käyttäjäpäätteenä, jolloin asiakkaamme voivat halutessaan myös muuttaa asennettuja ohjelmia. Kaikkiin koneisiimme on valmiiksi asennettuna lyhyt pesuohjelma, keskipitkä pesuohjelma sekä pitkä pesuohjelma, jotka eroavat toisistaan lähinnä pesu- ja huuhtelukertojen määrässä.

Kaikki ohjelmat päättyvät desinfioivaan huuhteluun 85 asteessa, ellei asiakkaan pestävien tuotteiden materiaali edellytä alhaisempaa lämpötilaa.

Pääasiallisin pesutarve asiakaskunnallamme on lihanleikkuuveitsien desinfioiva pesu, mutta suunnittelemiemme pesuvaunujen sekä erilaisten asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjen telineiden ansiosta koneillamme voidaan pestä kaikkia kappaleita, jotka pesua vaativat.

Näitä voivat olla erilaiset astiat,  juustoloiden käyttämät ritilät, leipomoiden metallilevyalustat, koneen osat j.n.e. Standardikoneidemme pesukammion tilavuus vaihtelee 200 litrasta aina kolmeen kuutiometriin asti.

Pidämme huolen siitä, että asiakkaidemme tuotteet desinfioidaan eikä puhtaudesta tingitä!

(Tekstin yhteydessä olevat kuvat ovat esimerkkejä
standardikonemalleistamme)

Pesutekno Oy
Kangaskatu 26
Pieksämäki
www.pesutekno.fi